Strona Główna Polityka prywatności
Polityka prywatności PDF Drukuj Email
Wpisał Fundacja Sławpol
Piątek, 31. Październik 2008 11:12
POLITYKA PRYWATNOŚCI serwisu internetowego FUNDACJI GOSPODARCZEJ BEZROBOTNYM "SŁAWPOL" WOLNA PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ GDAŃSK - BYDGOSZCZ www.fundacja-slawpol.eu

1. Serwis internetowy Fundacji SŁAWPOL www.fundacja-slawpol.eu stanowi wyłączną własność FUNDACJI GOSPODARCZEJ BEZROBOTNYM "SŁAWPOL" WOLNA PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ GDAŃSK - BYDGOSZCZ z siedzibą w Gdańsku przy ul. Wita Stwosza 73, 80-308 Gdańsk, zwanej dalej Fundacją SŁAWPOL i podlega ochronie zgodnie z Ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o Prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z dnia 23 lutego 1994 r., Nr 24, poz. 83, z późniejszymi zmianami).

2. Wszelkie prawa do zawartości serwisu internetowego Fundacji SŁAWPOL www.fundacja-slawpol.eu są zastrzeżone.

3. Przeglądając, czytając czy używając Serwis internetowy Fundacji SŁAWPOL www.fundacja-slawpol.eu akceptujesz zasady Polityki prywatności.

4. Fundacja SŁAWPOL zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce prywatności, powiadamiając o tym wszystkich członków Fundacji SŁAWPOL i zarejestrowanych użytkowników serwisu internetowego Fundacji SŁAWPOL www.fundacja-slawpol.eu.

5. Podczas korzystania z serwisu internetowego Fundacji SŁAWPOL www.fundacja-slawpol.eu mogą zostać Państwo poproszeni o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza.

6. Wszelkie dane osobowe podawane na stronach Fundacji SŁAWPOL www.fundacja-slawpol.eu są gromadzone i przetwarzane oraz wykorzystywane wyłącznie przez Fundację SŁAWPOL z siedzibą w Gdańsku przy ul. Wita Stwosza 73, 80-308 Gdańsk zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r. (Dz.U. nr 133 z 1997 r.). Dane te nie będą przekazywane innym podmiotom.

7. Podanie tych danych jest dobrowolne, ale zarazem konieczne do prawidłowego wysłania formularza. Zebrane dane służyć będą tylko i wyłącznie do kontaktu z użytkownikami serwisu serwisu internetowego Fundacji SŁAWPOL www.fundacja-slawpol.eu.
Zmieniony ( Poniedziałek, 01. Grudzień 2008 14:43 )