Wspieramy

Reklama
Strona Główna Aktualności 2011 WOLONTARIAT SIĘ OPŁACA I TO JAK....MAMY EUROPEJSKI ROK WOLONTARIATU!!!
WOLONTARIAT SIĘ OPŁACA I TO JAK....MAMY EUROPEJSKI ROK WOLONTARIATU!!! PDF Drukuj
Wtorek, 13. Grudzień 2011 16:50
ZBIERAŁEM 15-GO SIERPNIA 2011 na Westerplatte  JAKO CZERWONY KORSARZ DAROWIZNY NA FUNDACJE  I ROBIONO ZE MNĄ ZDJĘCIA ...
PRZYJECHAŁA STRAŻ MIEJSKA I ORDYNARNY I CHAMSKI STRAŻNIK WYZYWAJĄC MNIE ZEPCHNĄŁ MNIE Z PRZEJŚCIA DLA PIESZYCH I POWIEDZIAŁ PO WYLEGITYMOWANIU ŻE ŻEBRZĘ I WYŁUDZAM PIENIĄDZE..POWIEDZIAŁEM MU , ŻEBY TRZYMAŁ RĘCE PRZ SOBIE BO MAM USZKODZONY KRĘGOSŁUP I POPYCHANIE MNIE BOLI ORAZ POINFORMOWAŁEM GO, ŻE JESTEM WOLONTARIUSZEM I PREZYDENTEM FUNDACJI SŁAWPOL  I ZBIERAM DAROWIZNY NA FUNDACJĘ ,  BO PRAWO MI NATO POZWALA....w naszym statucie jest napisane , że prezydent jest upoważniony do przyjmowania darowizn!!

WIELKI STRAŻNIK MIEJSKI powiedział ,  że mam się stamtąd się zabierać - wsiadłem na statek ŻEGLUGI GDAŃSKIEJ jak zwykle i dopłynąłem na Motławę pod Zieloną Bramę ...wsiadłem w samochód służbowy i pojechałem do komendanta SM w Gdańsku i napisałem oficjalną skargę na zachowanie tego strażnika .W odpowiedzi Komendant napisał mi ,  że strażnik miał rację i on nie zna jakiejś tam fundacji SŁAWPOL / jego zwierzchnik PREZYDENT miasta GDAŃSKA wielokrotnie dawał Patronat na festyny org. przez fundację w GDAŃSKU/

Efektem tej nie znajomości jest ten wyrok z dnie 14 września  nieprawomocny,  który otrzymałem 08.12.20011 r  listem poleconym - składam w pon. wniosek odwoławczy o normalny proces.
Proszę przeczytać załącznik...To się nadaje do mediów!!!!
Jednocześnie dostała fundacja wezwanie do US..

.WOLONTARIUSZE DZIAŁAJCIE I PŁAĆCIE TYM...... URZĘDNIKOM W RP ZA  TO ,  ŻE DZIAŁACIE NA RZECZ SPOŁECZEŃSTWA OBYWATELSKIEGO!!!

www.fundacja-slawpol.eu
 PREZYDENT
SŁAWOMIR ZIEMBIŃSKI
    +48 604-399-321

Skan wyroku sądowego (zamieszczony na wyraźne polecenie Prezydenta Fundacji "SŁAWPOL" Sławomira Ziembińskiego).